Sandale cu toc

Desi ne fac de obicei sa ne gandim la o seara plina de stralucire si eleganta, sandalele cu toc au capatat in ultima vreme o mare versatilitate datorita multitudinii de modele disponibile in magazine dar si online, fiind unele dintre vedetele fiecarei veri.

Varianta eleganta a sandalelor cu toc este menita sa puna in evidenta silueta si sa completeze tinuta de seara, fie ca este vorba de o petrecere, cocktail sau alt eveniment. Acestea pot fi discrete fine, in culori clasice sau pot constitui adevarate bijuterii, datorita aplicatiilor pretioase, al modelului complex sau al culorii puternice sau metalizate, putand fi astfel piesa de rezistenta a unei tinute de seara. De asemenea, tocul poate prezenta elemente surprinzatoare sau poate avea o forma neasteptata, constituind astfel elementul de spectaculozitate al piesei de incaltaminte si chiar al intregii tinute. Varinata casual a sandalelor cu toc variaza de la modele cu toc subtire pana la cele cu toc gros si platforma.

Sandalele cu toc pot fi purtate atat la rochii si fuste de diferite lungimi, cat si la pantaloni scurti sau tip capri si jeans, fie ca sunt tip skinny, boyfriend jeans sau clasicii bootcut. Sandalele cu toc casual pot avea o singura bareta sau o multitudine de barete ce se prind si se intercaleaza in cele mai neasteptate moduri. Pe langa modelele cu barete pana la jumatatea piciorului, intalnim si sandale cu barete ce se opresc in zona gleznei, sau chiar care cuprind toata gamba sau trec de genunchi, aceste modele reprezentand o fuziune intre sandalele gladiator cu talpa joasa si sandalele simple cu toc. Acest tip de sandale fac furori inca din sezonul de primavara si se pare ca vor fi unele dintre vedetele acestei veri.

Culorile puternice mate sau lucioase si cele metalizate sunt vedetele sezonului, dare cele nude si clasicul negru raman de asemenea o optiune excelenta pentru sandalele cu toc. Anul acesta platformele au cucerit peisajul in materie de incaltaminte, iar sandalele cu toc nu puteau sa nu beneficieze de pe urma acestui trend, platformele fiind incorporate in numeroase modele, de la cele simple cu platforma discreta, menita se confere un plus de inaltime, pana la cele ametitor de inalte pentru un efect spectaculos si o alungire majora a siluetei si a piciorului. Forma varfului sandalelor cu toc nu cunoaste limite in acest sezon, putand fi alungit, usor ascutit si scurt, rotund, usor patrat spre varf, in functie de grosimea si inaltimea tocului si structura sandalei.

Tocul gros din lemn cu forma tronconica, evazat usor spre baza sau usor curbat spre spate, este un element ce face ca sandalele cu toc de acest tip sa capete un aer casual, putand fi purate atat in oras cat si la plaja. Sandalele cu toc sunt o piesa ce nu trebuie trecuta usor cu vederea in acest sezon, variantele disponibile fiind multiple si foarte versatile, dand cumparatoarei ocazia sa experimenteze numeroase variante vestimentare in care sa le incorporeze cu succes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *