Geanta plic aurie este vedeta unei tinute

Geanta plic este o piesa clasica ce a revenit in moda, desi o perioada nu a constituit un accesoriu foarte folosit de majoritatea femeilor. Se pare ca geanta plic a reusit sa se reinventeze si sa revina cu forta in moda, devenind o piesa ce nu lipseste din garderoba niciunei femei, reusind sa reprezinte chiar piesa de rezistanta a unei tinute.

Unul dintre genurile de geanta plic care a devenit o piesa “statement” este cea aurie. Disponibila in diferite modele, forme, texturi, cu diferite aplicatii si realizata din diferite tipuri de material, geanta plic aurie a depasit barierele impuse pana acum care o includeau in categoria accesoriilor purtate la tinutele de seara si a devenit un accesoriu ce poate fi purtat chiar si la o tinuta de zi. Astfel, putem asorta o geanta plic aurie dreptunghiulara mare la o tinuta de zi care sa includa de asemenea elemente aurii metalice (un colier sau o bratara cu zale mari, o centura subtire din piele tratata cu aspect auriu sau pantofi cu aplicatii de elemente metalice aurii). Un astfel de tip de geanta plic aurie are avantajul de a fi incapatoare, volumul si marimea acordandu-i si un aspectul casual, putand fi purtata ca un plic clasic sau pe umar, prin adaugarea unei barete din lant care este de obicei camuflata in interiorul acesteia si poate fi scos la nevoie.

Totusi, majoritatea ocaziilor in care geanta plic aurie este vedeta unei tinute sunt evenimentele ce au loc seara si la care se impune o tinuta elegenta. Fie ca este vorba de o petrecere eclectica sau formala, geanta plic aurie poate fi usor incorporata in tinuta de seara. Un astfel de tip de geanta plic aurie pentru seara poate surprinde atat prin simplitate, cat si prin elemente precum: forma neobisnuita, aplicatii de paiete, strass-uri, pietre, tinte, lanturi, broderii sau un sistem de inchidere ingenios si neasteptat. Modelele simple pot emana o nota de eleganta si rafinament doar prin forma si structura, textura  materialului (piele vopsita sau tratata gen aligator, catifea, piele intoarsa, materiale textile cu texturi neobisnuite etc.) sau prin finisajele pe care le prezinta (inchizatori si aplicatii metalice).

Geanta plic aurie este disponibila in modele cu forme geometrice rigide, de mici dimensiuni, de un auriu intens, menit sa ataraga toate privirile, fiind potrivita pentru tinutele de seara, rolul gentii fiind mai mult estetic decat functional, aceasta avand rol de bijuterie statement. Modelele potrivite pentru tinutele de zi au dimensiuni mai mari, sunt flexibile, pentru un plus de functioanlitate, nuantele de auriu fiind usor estompate.

Indiferent de modelul ales, geanta plic aurie reprezinta un accesoriu ce nu trebuie trecut cu vederea daca dorim un element spectaculos pe care sa-l incorporam in tinuta de seara sau de zi, menit sa se faca remarcat de fiecare data.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *