Va rugam sa va actualizati portofoliul! Click aici pentru a-l actualiza acum.

Termeni si conditii


Site-ul www.startinternship.ro reprezintă o platformă online dedicatăprogramului START Internship România.

Regulile de utilizare ale site-ului, prevăzute în prezentul document, pot fi modificate de administratorii site-ului la anumite intervale, fără o anunţare sau o acceptare prealabilă a utilizatorilor. Termenii şi condiţiile de utilizare a site-ului constituie înţelegerea dintre dumneavoastră şi administratorii site-ului, impunându-se în faţa oricărui acord precedent, fiind guvernat de legile aplicabile în România. 

Utilizarea site-ului 

Utilizarea site-ului presupune două niveluri de acces - cu login şi fără login. 

Logarea se face prin crearea unui cont unic de utilizator, care poate fi obţinutprin completarea formularului de înregistrare. Validarea procedurii de înregistrarede către utilizator, presupune acceptarea termenilor şi condiţiilor site-ului şiprevederilor regulamentului competiţiei. 

Pentru a folosi serviciile oferite de site, vă obligaţi: 

a) să completaţi formularul de înregistrare, utilizând date adevărate, exacte şicomplete - informaţiile furnizate sunt confidenţiale şi sunt utilizate doar încadrul proiectului şi conform regulilor de funcţionare ale proiectului. 

b) să actualizaţi datele furnizate în cadrul formularului de înregistrare şi săcompletaţi portofoliul din contul personal pentru activarea acestuia* 

Numai profilurile active pot fi vizualizate în cadrul platformei online aprogramului START Internship. Pentru activarea contului companiilor care s-au înregistratîn cadrul platformei online este necesară semnarea în prealabil a unui contract pentru una dintre categoriile pentru care au optat (partener sau participant). Mai multe detalii puteți afla contactându-l pe Dorin Călin, manager de program, la telefon: 021/312.31.94; mobil: 0730/330 883; fax:021//315.60.43; email: dorin.calin@jaromania.org 

Furnizarea unor informaţii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete atrage după sine suspendarea sau desfiinţarea contului şi blocarea accesului la program. 

Orice încălcare a condiţiilor prevăzute în regulamentul programului sau în termenii şi condiţiile site-ului atrage după sine anularea contului de utilizator şi suportarea consecinţelor legale. 

Administratorul site-ului poate bloca contul de utilizator în cadrul site-ului,dacă se consider
ă că au fost încălcate prevederile regulamentului programului sau termenii şi condiţiile de utilizare ale site-ului. Orice încetare a accesului la serviciile site-ului în urma încălcării uneia din regulile prevăzute în termenii şi condiţiile site-ului poate fi efectuată fără o avertizare prealabilă şi nu va implica răspundere faţă de titularul contului sau faţă de orice terţă parte, în orice mod, pentru interzicerea şi/sau ştergerea contului. 

Conţinut 

Este interzisă utilizarea site-ului: 
  Pentru publicarea sau transmiterea oricărui conţinut ilegal, defăimător, ofensator, ameninţător, abuziv, vulgar,obscen, care afectează intimitatea altei persoane, îndeamnă la ura rasială,etnic
ă sau este în alt mod ofensator; 
  Prin înregistrarea unor date de identificare false, cu scopul de a deghiza sau ascunde originea oricărui conţinut transmis prin intermediul site-ului; 
  Prin utilizarea unor conturi multiple; 
 Pentru realizarea de reclame,promovare sau spam; pentru încărcarea sau transmiterea în orice alt mod amaterialelor care conţin viruşi sau programe care pot distruge, întrerupe sau limita funcţionarea oricărui alt software, componentelor hardware sau echipamentelor de telecomunicaţii; 
  Cu scopul strângerii de date personale ale celorlalţi membri utilizatori ai site-ului. 
Administratorul site-ului poate modifica în orice moment conţinutul site-ului sau, în funcţie de împrejurări, întrerupe serviciile puse la dispoziţie, cu sau fără o notificare prealabilă. 

Drepturi de proprietate 

Site-ul www.startinternship.ro se afl
ă în proprietatea Junior Achievement România şi reprezintă platforma online pentru programul START Inrternship România. Conţinutul site-ului este protejat de legile privind dreptul de proprietate intelectuală. Prin utilizareasite-ului, sunteţi de acord să nu modificaţi, închiriaţi, cedaţi, împrumutaţi,vindeţi, distribuiţi sau să creaţi materiale derivate, bazate pe serviciile sau oferite prin intermediul site-ului. 

Pentru informaţiile cu caracter personal postate de către utilizatori în locurile sau spaţiile publice, ce pot fi stocate sau copiate de terţi şi asupra cărora  Start Internship nu are nici un control, JuniorAchievement România nu îşi asumă răspunderea.  Junior Achievement România nu este responsabilă pentru faptul că terţe persoane pot utiliza informaţii făcute publice, în acest mod, de către dvs.

Nu ne asumăm responsabilitatea asupra utilizării ofertelor de internship sau CV-urilor dvs., sau a informaţiilor conţinute de acestea, de către terţe persoane fizice sau juridice, care au accesat ofertele sau CV-urile cât timp se aflau în baza noastră de date.Notificare 

Vă rugăm să ne aduceţi la cunoştinţ
ă orice încălcare a termenilor şi condiţiilor prevăzute în acest document pe adresa dorin.calin@jaromania.org

© 2008 Junior Achievement România

Programe asociate

Cauți și alte programe de internship? Te invităm să vizitezi programele asociate create împreună cu companii, organizații și universități.


Citeste mai mult »
   Parteneri & Participanti
Vezi toti partenerii & participantii »
   Centre consiliere universitare
Vezi toate centrele »Resurse video


Vezi mai multe »