Pantofi de barbati

Pentru pantofi de barbati, avem nevoie de atitudni barbatesti, pentru pantofi de barbati office, avem nevoie de barbati office iar pentru, pentru barbati casual avem nevoie de pantofi casual. Aceasta este un mic tabel a ceea ce ar trebui sa insemne si sa separe pantoful office de pantoful casual. Intre cele doua niciodata nu va exista un front comun, vor fi intr-un razboi continuu al tinutelor impecabile.

Pantoful oxford este cel mai raspandit tip . In ultima vreme am observat tot mai multi barbati ce inclina spre acelpantof barbatesc. Intr-adevar forma si cusatura, “OXFORD” este una dintre cele mai bune firme . Modelul putem spune ca a dat lovitura, tipul pantofilor de step, contrastul puternic intre alb si negru, un adevarat pantof barbatesc in toata splendoarea cuvantului. Un  barbat stapan pe sine trebuie sa detina o pereche , originala si de foarte buna calitate.

Toate acele “Made in China” nu vor face decat sa va amageasca cu gandul ca a-ti cumparat un pantof barbatesc frumos. Acest termen de “frumos” nu trebuie sa existe in sifonerul barbatilor. Ei trebuie sa detina numai lucuri utile, placute, comode, imprecabile si cu un design extraordinar. Decat sa cumparati sapte perechi de pantofi intrun an si da va coste 1000 de lei mai bine va cumparati doua sau trei perechi de pantofi barbatesti de o calitate superioara si preferabil piele si asa acele perechi va vor tine garantat mai mult decat cele sapte perechi puse la un loc.

Pantofi de barbati oxford pot fi asortati atat la costum cat si la tinute casual. Diferenta sta in tipurile de piele folosita. Daca avem un pantof de piele intoarsa acesta va fi , implicit, mai greu de asortata la un pantalon de costum decat o pereche de pantofi Oford din piele. Si perechile de pantofi din piele dar lacuiti sunt foarte greu de asortat dar cu tinuta perfecta, evident ca putem asorta si cei mai imposibili pantofi.La o pereche de pantalon pana la baza genunchiului, putem asorta o pereche de pantofi barbatesti stil mocasin care merge superb combinat cu o camasa de in  sau dintrun material usor.

Mocasini sunt de asemenea o optiune extrem de accesibila si ca pret si ca modalitati de asortare. Culoarea nu prea conteaza la ei atata timp cat sunt deschisi ca sa ii poti purta la plimbarile lungi si interminabile  prin nisip sau la plimbarile scurte la mall. Sari imediat in ei si pana ce pritenul tau isi leaga sireturile la pantofi lui barbatesti tu ai si ajuns deja la destinatie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *