Camasi barbati

Camasile de barbati vin in diferite modele si tipuri dar pentrul topic-ul acesta vom discuta despre camasile de in barbatesti.

In-ul este un material usor ce se calca lafel de usor si croiala se aseaza bine pe orice tip de corp. Nu trebuie s afim musculosi, nu conteaza daca avem 30 de kilograme imbracati o camasa de in se va aseza perfect pe tine. Putem opta pentru diferite culori : camasi barbatesti de in roze, violet deschis, galben solar, verde olive, bleu, in general o paleta de culori solare, fresh si de culoare deschisa. Orice camasa barbateasca de culoare deschisa nu intra in concurenta cu tenul sau celelate jeansi ci va completa foarte frumos si elegant tinuta.

Pretul acestor camasi variaza intre 50 de lei daca optam pentru o camasa barbateasca de o calitate mai inferioara si 300 de lei daca optam pentru o camasa barbateasca de o calitate mult mai buna care evident se va calca mai bine si se va aranja mai bine ca sa nu mai vorbim de calitatea materialului ca cusaturii si a croielii. Unul dintre cele mai importate aspecte ale unei camasi il constituie croiala, daca am cumparat o camasa barbateasca de o calitate mai proasta, automat  cusatura nu va fi de o calitate superioara materialul se va sifona probabil foarte repede, va fi greu de calcat iar toate astea puse la un loc nu vor face decat sa iti contrabandeze aspectul. Atentia trebuie sa fie imprtitat atat catre culoare si cusatura dar de asemenea trebuie acordata multa atentie si texturii materialului.

Inul este un material foarte bine texturat uneori usor transparent lasand descoperit ochiului corpul alteori este mat oferind o decenta si o eleganta mult ami elevata. Intre cele doua tipuri de texturi uriasa diferenta este locul unde trebuie sa le purtam, nu putem sa ne ducem in fata sefilor imbracati la costum si sacou iar prin camasa sa ni se vada toata pielea evident pentru acea tinuta va trebui sa acordam mai multa atentie camasilor barbatesti. Putem opta pentru o camasa de in de o culoare mai mata usor inchisa pe care sa nu o incheiem pana la ultimul nasture peste care putem pune orice tip respectiv orice croiala de sacou.

Acum camasa de in transparenta pe care o vom asorta numai la tinute casual, la jeansi, pantaloni scurti, trei sferturi peste care putem pune lejer un pandantiv de lemn sau o vesta, la care putem asorta o pereche de mocasini sau niste sandale cu barete, tip spartan din piel. Cele doua tipuri de tinute sunt complet individuale iar in sifonierul vostru ele trebuie sa ocupe doua fronturi separate, niciodata nu trebuiesc amestecate si niciodata sa nu va prezentati in fata sefilor in camasile in care va petreceti serile cu prieteni sau in care a-ti fost saptamana trecuta la palja.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *